Maastrichts Mooiste

Maastrichts Mooiste is een populair hardloopevent dat jaarlijks plaatsvindt in de historische stad Maastricht. Het event trekt zowel lokale deelnemers als hardlopers uit verschillende delen van het land en zelfs uit het buitenland, dankzij de sfeervolle en historisch rijke omgeving.

Route

De route van Maastrichts Mooiste voert deelnemers door het centrum van Maastricht en langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Het parcours wordt vaak geprezen om zijn afwisseling tussen de oude stadsdelen en de moderne wijken, wat zorgt voor een unieke ervaring tijdens het hardlopen.

Afstanden

Maastrichts Mooiste biedt verschillende afstanden aan, waaronder een halve marathon, een 10 km loop en een 5 km loop. Hiermee is het event toegankelijk voor verschillende niveaus van hardlopers, van beginners tot meer ervaren deelnemers.

Faciliteiten

De organisatie van Maastrichts Mooiste zorgt voor uitstekende faciliteiten voor de deelnemers. Er zijn voldoende waterposten langs de route en na de finish zijn er ruime voorzieningen voor herstel, zoals fruit en drankjes. Bovendien biedt het event kleedkamers en bewaakte tassenopslag.

Onderdelen

Naam
Afstand
10 Engelse mijl
16,1 km
10 kilometer
10 km
5 kilometer
5 km
Kids run 1EM
1,6 km
Mini run
0,3 km

Inschrijven & uitslagen